Zhvillimet e fundit

  • Njoftim
    Transporti është gratis mbrenda territorit të Prizrenit..
    [më shumë]
  • Njoftim
    Të nderuar konsumator, ju njoftojmë se kemi filluar me kapacitet 100% të prodhimit të peletit në fabrikën tonë. [më shumë]

Mirëseerdhët!

Përmes nesh ju mund t'i Mundësoni vehtes dhe familjes tuaj një dimër pa brenga dhe me shtëpi të ngrohtë, sepse ngrohja me pelet do të ndryshojë cilësinë e jetës tuaj në një nivel më të lartë dhe të rehatshëm.

Cka është peleti? Peleti është një lëndë djegëse që derivohet nga druri duke u bluar dhe tharrë në mënyrë të ngutshme nën presion të lartë, pa aditivë.

Përmbushja e standardeve EKOLOGJIKE. Për shkak të formës dhe madhësisë së përshtatshme Peleti mundëson PUNËN AUTOMATIKE - të nxemseve (furrave) për të ngrohur shtëpitë tona apo bizneset. Peleti përmbush standardet e larta EKOLOGJIKE të mjedisit gjatë djegies, gjë që përmirëson cilësinë e jetës dhe nuk e rrezikon mjedisin dhe natyrën.

Avantazhi. Avantazhi i këtij karburanti është se ai mund të përdoret automatikisht, kështu që nuk është e nevojshme sikurse te nxemja me dru ose me qymyr ku është e nevojshme që lënda të shtohet kohë pas kohe, dhe të bëhet pastrimi i hirit. Efikasiteti i prodhimit të energjisë me PELET është mbi 90%, kurse mke dru apo me qymyr deri 75%.

Djegia. Djegia e peletit nuk krijon gazra dhe okside të dëmshme sikur lëndët djegëse tjera fosile.

Shërbimet tona