A e keni ditur se?

Peleti i prodhuar prej druri ofron një energji të pastër ngrohjeje dhe nuk emeton pothuajse asnjë nga gazërat e ndotura në atmosferë.

Peleti prodhon më shumë nxehtësi sesa nafta apo çfarëdo gazi tjetër natyror.

Me sasi prej 30 kg plelet ju mund të ngrohni hapsirën hiq më pak se 150 m2.

Sot, në Amerikë dhe në Kanada ndodhen më shumë se një milion sisteme të ngrohjes të instaluara të cilat e përdorin peletin si lëndë djegëse.

Written by

Aenean aliquam tincidunt erat vel congue. Nam eu metus tortor, eget ultrices est. Aenean vestibulum sagittis est non scelerisque. Phasellus non orci massa. Phasellus venenatis leo id velit lobortis pretium. Donec in ante at metus lacinia commodo. Vivamus aliquam, purus ut pellentesque malesuada, elit lorem fermentum orci, sed porta massa tortor vel tortor.

Comments are closed.