Përparësitë e ngrohjes me plelet

Ngrohja me pelet është dëshmuar së fundmi të jetë ngrohja më ekonomike dhe ekologjike, dhe ka tërhequr vëmendjen e tërë shteteve të Bashkimit Evropian.

Peleti i cili prodhohet tek ne është lëndë djegëse e përfituar nga lënda e parë (100% dru natyral). Konsiderohet të jetë lënda djegëse më e pastër për përdorim, dhe është krejtësisht i parezikshëm për shëndetin e njeriut.

Kjo lëndë djegëse ka raportin më të mirë të përfitimit të energjisë (5,4 kWh / kg) dhe redukton koston e shpenzimeve, në krahasim me çfarëdo lëndë tjetër djegëse.

Written by

Aenean aliquam tincidunt erat vel congue. Nam eu metus tortor, eget ultrices est. Aenean vestibulum sagittis est non scelerisque. Phasellus non orci massa. Phasellus venenatis leo id velit lobortis pretium. Donec in ante at metus lacinia commodo. Vivamus aliquam, purus ut pellentesque malesuada, elit lorem fermentum orci, sed porta massa tortor vel tortor.

Comments are closed.