Mbështetja teknike

Përveq tjerash kompania jonë ofron edhe mbështetje teknike dhe këshilla në fushën e përdorimit të pajisjeve për ngrohje me pelet.

Inxhinierë të specializuar në këtë fushë do të ju ndihmojnë në përzgjedhjen e pajisjeve adekuate për përdorim për sa i përket ngrohjes me pelet.

Në treg ju do të hasni në pajisje të ndryshme për ngrohje me pelet, mirëpo ekipi ynë profesional do të ju ndihmoj në përzgjedhjen e duhur të pajisjes adekuate mvarësisht prej sipërfaqes tuaj shtëpiake ose biznesore.
Na kontaktoni në numrat tanë të telefonit +381(0)29/ 227 212 ose +377(0)44/ 119 137 dhe ekipi ynë do të përkujdeset që ju të realizoni ëndrën tuaj për të kaluar një dimër pa brenga dhe në një ambient të ngrohtë dhe ekologjik.

Tek ne mund të informoheni edhe për:

Ende nuk ka komente.

Parashtro një kërkesë