Ne jemi shumë afër jush

Realizojmë prodhimin, dhe bëjmë shitjen dhe transportin e peletit deri në adresën e konsumatorit.

Ju e keni mundësinë e porositjes së sasisë së dëshirueshme të peletit duke e kontaktuar shërbimin tonë për klientë në numrin e telefonit +377(0)44/119137 ose thjeshtë duke na kontaktuar përmes formës elektronike në Porosi online.
Pas pranimit të porosisë shërbimi ynë për klientë do të përkujdeset që sasinë e porositur të peletit ta sjellë deri në adresën tuaj në një afat kohor jo më të gjatë se 24 orë.
Kompania jonë ka transport të organizuar për tërë rajonin e Prizrenit, ndërsa për sasi më të mëdha të porosisë të cilat do të kalojnë sasinë 5 ton e më shumë mbulon tërë territorin e Kosovës .
Objektivi ynë është që të risim besimin e konsumatorëve, të jemi sa më afër jush, duke ju shërbyer me një produkt cilësor dhe ekologjik për ngrohje.
Tek ne mund të informoheni edhe për:

Ende nuk ka komente.

Parashtro një kërkesë